Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Plzeň

Find den bedste pris på biludlejning i Plzeň ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Plzeň. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Plzeň guide

Billeje Plzeň

Biludlejning Plzeň

Plzen, eller Pilsen, en by i Plzeň regionen vest for Den Tjekkiske Republik. Byen har en befolkning på 172.932 (2010) indbyggere. Det er placeret hvor de fire floder Radbuza, Mže, Úhlava og Úslava mødes, ca. 90 km vest for Prag .

Byen er en akademisk, kulturelle og økonomiske centrum vest for Den Tjekkiske Republik, og har også en vigtig universitet. Byen har en 20 km underjordisk tunnel, som er blandt de længste i Centraleuropa. En del af dette netværk er åbent for offentligheden til ture i mindre end 1 km og op til en dybde på 12 meter.

Byen er kendt verden over for sine bryggerier, der producerer pilsner. Bryggeriet blev grundlagt i 1839, og personale den bayerske brygger Josef Groll der producerede den første moderne pilsnerøl i oktober 1842. Den klare, gyldne øl blev betragtet som en sensation. En populær turistattraktion er en guided tur til øl bryggeri Plzeňský Prazdroj.

Byen blev først kendt som en borg i 976 Plzeň blev en stor handelsplads, og byretten 1292. De mest fremtrædende seværdigheder i Plzen er den gotiske St. Bartholomew katedral, der blev grundlagt i slutningen af ​​1200-tallet. Tower of over 100 m er det højeste i Den Tjekkiske Republik. Hall fra renæssancen og den næststørste synagoge er andre attraktioner.

Den nærmeste større lufthavn er Karlovy Vary Lufthavn ligger 72 km fra byens centrum.Prag Václav Havel Lufthavn er beliggende 89 km fra Pilsen.