Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Prag

Find den bedste pris på biludlejning i Prag ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Prag. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Prag guide

Billeje Prag

Biludlejning Prag

Prag ligger nordvest for Den Tjekkiske Republik , og er landets hovedstad.Byen ligger i den tidligere østrigske provins Bøhmen, og har omkring 1,2 millioner indbyggere (2012). Floden Vltava (Moldau) deler byen i to.

Prag er Tjekkiets administrative og kulturelle centrum – og byen er hjemsted for Parlamentet, regeringen, præsidenten og National Bank. Lige siden middelalderen Prag har været et vigtigt handels-og kommunikationscenter, og har historisk også været en af ​​Europas vigtigste kulturelle centre. Prag har i øjeblikket mange teatre, operahuse, koncertsale og museer.

Prag har nogle af Europas bedst bevarede bygninger og by fra middelalderen og 1600-tallet, og anses for at være en af ​​verdens smukkeste byer.

Old Town – “Stare Mesto” – er et UNESCO World Heritage Site, og der er en række historiske turistattraktioner.Nogle af de mest berømte er den gotiske rådhus og Tyn-kirken – både fra 1300-tallet, og klokketårn fra middelalderen – med dens berømte astronomiske ur.

Andre populære turistattraktioner omfatter Karlsbroen – en af ​​de ældste stenbroer fra 1300-tallet, Nationalmuseet – med sine natur-og kulturhistorie samlinger, National Theatre, og det Museum for Anvendt Kunst – med sin berømte glas samling samt den moderne bydel Nove Mesto – med Wenzelplassen (“Vaclavske namesti”) – der er en bred avenue, og Prags hovedområder.

Royal Castle i Hradcany distrikt fra 1300-tallet er også et af de mest besøgte seværdigheder i Prag. Dette er også St. George Monastery 925 år, og den gotiske St. Vitus Katedral fra 1300-tallet.

Også det jødiske kvarter Josefov distrikt anbefales også et besøg. Bydelen har seks overlevende synagoger, og den ældste er fra 1200-tallet. Der er også en jødisk kirkegård og flere museer.

Det er også stor shopping i Prag, og byen er kendt for sin forskelligartede natteliv – med pubber, barer og natklubber.

Lufthavn Prag Lufthavn – Ruzyne er 16 km nordvest for centrum.