Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Ústí nad Labem

Find den bedste pris på biludlejning i Ústí nad Labem ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Ústí nad Labem. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Ústí nad Labem guide

Billeje Ústí nad Labem

Biludlejning Ústí nad Labem

Ústí nad Labem (tysk: Aussig) er en by i Tjekkiet .Byen ligger hvor floden Bílina flyder ind i Elben nordlige del af landet, 20 km fra grænsen til Tyskland på E55 mod Dresden .Byen har en befolkning på 95 464 (2010) indbyggere.

Floden Elben er et vigtigt knudepunkt i Europa. Udover at være en aktiv flod havn, er Ústí nad Labem også en vigtig jernbaneknudepunkt. Det er en vigtig industriby i fremstilling af kunstgødning, farvestoffer, glas, porcelæn, fedt og olie produkter og maskiner er skriftlige kilder refererer til byen som en handelsplads så tidligt som 993

Ústí er et center for turisme på grund af den romantiske landskab af den bøhmiske højland og Ceske Svycarsko Nationalpark. Střekov slot ligger i en forstad syd for byen. Mariansky bro i stål åbnede i 1995, har fået megen opmærksomhed, opkaldt International Association for Broer og Byggeri det en af ​​de 10 bedste strukturer i verden.

De nærmeste lufthavne er planlagt til Prag Václav Havel Airport (ca. 100 km) eller lufthavnen i Dresden i Tyskland (75 km).