Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Tunesien

Find den bedste pris på biludlejning i Tunesien ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tunesien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tunesien guide

Billeje Tunesien

Biludlejning Tunesien

Tunesien er en arabisk stat og det mindste land i Nordafrika. Det er omkranset af Algeriet i vest, Libyen mod sydøst, og Middelhavskysten i nord og øst. Landet har en befolkning på 10   732 900 indbyggere (2012) og hovedstaden Tunis ligger i den nordøstlige del af Middelhavet.Arabisk er det officielle sprog, og omkring 98% af befolkningen er muslimer.

Landskabet er domineret af Atlasbjergene i nord og steppe og ørken i syd. Ca. 40% er en del af ørken Sahara. Tunesien var en fransk koloni fra 1881 til 1956. Fra 1987 til 2011 havde det autoritære regime under præsident Zine El Abidine Ben Alis magt. Efter omfattende protester i december 2010 og januar 2011 måtte han flygte. Arrangementet er blevet døbt Jasmine Revolution efter den nationale blomst af samme navn.

Blandt Tunesien turistattraktioner er den kosmopolitiske hovedstad Tunis, de antikke ruiner af Kartago, en UNESCO World Heritage Site, de muslimske og jødiske fjerdedele af Jerba, og kystnære resorts uden for Monastir som tiltrækker mange turister charter. Ifølge The New York Times, er Tunesien “kendt for sine gyldne strande, solskin og overkommelig luksus ‘

Et populært turistmål er den hvide og blå by Sidi Bou Said 20 km nord for Tunis , med sine små gader og huse smukt beliggende ved Middelhavet. Her kunstnere som Paul Klee og Henri-Gustave Jossot fandt både fred og inspiration. Byen Kairouan er muslimernes fjerde mest hellige by efter Mekka, Medina og Jerusalem. Det har over 50 moskeer, og har en vigtig tæppeindustrien.

Tunesien har en række arkæologiske udgravninger for at vise. Dougga er en gammel romersk by i det nordlige Tunesien, der er et UNESCO World Heritage Site. Byen er meget velbevaret og er et godt eksempel på romersk arkitektur. At vide mere om Tunesien rige historie og de forskellige civilisationer, der har herskede i landet er værd en tur til Bardo Nationalmuseum i Tunis ligger i en gammel palads i Tunis.

Tunesiens største lufthavn er Tunis Carthage International Airport, som ligger lige udenfor Tunis.

Destinasjoner