Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Tyrkiet

Find den bedste pris på biludlejning i Tyrkiet ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tyrkiet. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tyrkiet guide

Billeje Tyrkiet

Biludlejning Tyrkiet

Republikken Tyrkiet har 77.800 tusind indbyggere (2010), begge beliggende i det sydlige Europa og det sydvestlige Asien.

Tyrkiet grænser op til otte lande i hele; Bulgarien og Grækenland (i Europa) samt Georgien, Armenien, Aserbajdsjan, Iran, Irak og Syrien   (I Asien).Tyrkiet har også en kystlinje på Middelhavet i syd, Ægæerhavet mod vest og Sortehavet i nord.

Landet har et stort set kontinentalt klima – med mildere middelhavsklima i de sydlige dele.

Tyrkiet er et komplekst land med både ny og gammel arkitektur, såvel som kristne kirker ved siden islamiske moskeer. Tyrkiet har været stigende turisme i de senere år, især charterturisme. Tyrkiets syd-og vestkyst har smukke strande og turistattraktioner i solen og badeferie. Ellers Tyrkiet kan tilbyde eksotiske kultur, historiske steder, flotte moskeer og de travle skarer af de store byer.

Bosporus og Marmarahavet, der forbinder Sortehavet og Det Ægæiske Hav, og adskiller den asiatiske del af Tyrkiet fra EU. Byen Istanbul er placeret på begge sider af Bosporus, og er dermed den eneste storby i verden, der er beliggende på to kontinenter.  Istanbul   har 11 millioner indbyggere og er Tyrkiets kulturelle, kommercielle og finansielle centrum.Byen har en række turistattraktioner – herunder paladser, fæstninger og bygninger fra det tidspunkt, hvor sultan.

Hovedstaden i Tyrkiet er Ankara , og med sine 4 millioner indbyggere landets næststørste by.Andre større byer i Tyrkiet   Izmir , Bursa, Adana, Gaziantep og Antalya .

Tyrkiets største lufthavn er den internationale Istanbul Ataturk Lufthavn , men også Antalya Lufthavn og Ankara Esenboga Airport er nogle af landets travleste.