Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Tyskland

Find den bedste pris på biludlejning i Tyskland ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tyskland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tyskland guide

Billeje Tyskland

Biludlejning Tyskland

Tyskland ligger i Centraleuropa, med 81.700 tusind indbyggere (2011). Landet grænser mod nord i retning af   Danmark , mod øst af Polen og Den Tjekkiske Republik , mod syd mod Østrig og Schweiz , og mod vest af Frankrigs , Luxembourg , Belgien og Nederlandene .Tyskland har kystlinje mod nord af Nordsøen og Østersøen.

Tyskland, sammen med USA og Japan , er de tre største industrilande i verden.

Berlin er hovedstaden i Tyskland, og landets største by med 3,4 millioner indbyggere. Berlin ligger i den østlige del af Tyskland, og er det vigtigt center for europæisk politik, kultur og videnskab. Byen er også en vigtig transport hub. Berlin er et populært turistmål, og har historiske seværdigheder, opera, teatre, museer, moderne arkitektur og kunstgallerier. Desuden kendt hovedstaden for sine festivaler. Berlin modtager ni millioner besøgende årligt.

Andre større byer i Tyskland, Hamborg , München , Köln , Frankfurt og Stuttgart .

Frankfurts internationale lufthavn er Tysklands største lufthavn. Den nye Berlin Brandenburg International Airport, der åbner i juni 2012, vil også være en af ​​landets travleste. Lufthavnen vil være en udvidelse af den nuværende Berlin Schönefeld Airport.