Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Frankfurt Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Frankfurt Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Frankfurt Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Frankfurt Lufthavn guide

Billeje Frankfurt Lufthavn

Biludlejning Frankfurt Lufthavn

Frankfurt International Airport (FRA) ligger 12 km sydvest for Frankfurt centrum og er den største lufthavn i Tyskland .Frankfurt Lufthavn er også Europa 3 travleste (efter   London – Heathrow Lufthavn og Paris – Charles de Gaulle Lufthavn).

Frankfurt Lufthavn betjener 56.400 tusind passagerer om året og har to terminalbygningerne. Der er shuttle busser og skytrain mellem terminaler.

156 flyselskaber har direkte flyvninger fra Frankfurt Lufthavn til de fleste større byer i verden.

Frankfurt Lufthavn blev åbnet i 1936 og er i dag en moderne lufthavn med en række offentlige faciliteter. Der er et omfattende udvalg af butikker, caféer og restauranter, og nærbutikker, supermarked, konferencelokaler, banker, kontantautomater, valutaveksling, posthus, legerum for børn, apotek, førstehjælp station og internetadgang.

Sheraton Hotel ligger i lufthavnens område, og der er også flere hoteller i området øjeblikkelig. Mange af de nærliggende hoteller tilbyder shuttle service til / fra lufthavnen.

For at komme fra lufthavnen til Frankfurt centrum, kan man tage et tog, bus eller taxi.

Hvis du ønsker at leje en bil i Frankfurt, har en række velrenommerede biludlejningsfirmaer kontorer i lufthavnen – herunder Avis, Alamo, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.