Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Frankfurt

Find den bedste pris på biludlejning i Frankfurt ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Frankfurt. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Frankfurt guide

Billeje Frankfurt

Biludlejning Frankfurt

Frankfurt am Main ligger i det sydvestlige Tyskland – Hessian – og har sit centrum på begge sider af floden Main.Befolkningen er lidt over 650.000 (2010), men man tager hele byregion med (som så også omfatter de omkringliggende byer i Wiesbaden, Darmstadt og Mainz), Frankfurt er centrum for et storbyområde (Rhein-Main), som har en samlet befolkning på 5 millioner .

Frankfurt er ellers et vigtigt finansielt center – både for Tyskland og for Europa. Med sin store flod port og trafikal infrastruktur (vej og jernbane), er byen også en stor kommunikations-hub. Desuden er Frankfurt betragtes af mange som den tyske “litterære hovedstad.” Også som industriel Frankfurt er vigtigt. Her er alt fra bil-til trykning-house.

Frankfurts historie går tilbage til det første århundrede e.Kr. Kr, Da romerne byggede en Kastell ved bredden af ​​Main -. Og i slutningen af ​​700-tallet holdt Karl den Store Nationale Forsamling i “Franconofurd”.

En del af den moderne Frankfurt er domineret af store konvention og udstillingshaller, hvor forskellige årlige begivenheder finder sted. Den mest kendte er nok den internationale bogmesse, som samler udgivere og forfattere fra hele verden. Ellers byen vært for en af ​​Tysklands største universiteter – opkaldt efter digteren Johann Wolfgang von Goethe.

Frankfurt har et rigt kulturliv med museer (f.eks Städel Art Museum, Goethe Museum og Natural History Museum), biblioteker og teatre, zoologiske og botaniske have.

Frankfurt am Main var en af ​​de tyske byer, der blev ødelagt under 2. mest Verdenskrig. Store dele af den gamle middelalderlige centrum – Altstadt – blev pulveriseret. Mange af bygningerne er dog blevet rekonstrueret efter krigen. Dette indbefatter den storslåede rådhus, “Der Römer”, oprindeligt bygget i 1405. Også goth barndomshjem – Goethehaus – er genopbygget, og den smukke Romer. Blandt de arkitektoniske vidundere i Frankfurt skal Cathedral fra 1300 nævnt. Det var en af ​​de få gamle bygninger, der undslap større skader, hvor byen blev bombet.

Som et eksempel på nutidig monumental arkitektur har Commerzbank Tower i 1997 en dominerende stilling i bybilledet. Ved at iscenesætte dette var Europas højeste bygning. Tårnet er 259 meter høj, men det er anslået antenne, højden af ​​300 meter.

I Sachsenhausen (ikke at forveksle med den tidligere koncentrationslejr nord for Berlin ), er en af Frankfurts glæde kvartaler.

Den nærmeste lufthavn er Frankfurt International Airport , der ligger 12 km sydvest for centrum.Det er Europas travleste.