Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje München Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i München Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i München Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

München Lufthavn guide

Billeje München Lufthavn

Biludlejning München Lufthavn

München Lufthavn (MUC) er en international lufthavn, der ligger 38 km nordøst for München. Lufthavnen hedder på tysk “Flughafen München”.

München Lufthavn er den 6. travleste i Europa og den 27. travleste i verden. Lufthavnen betjener 37.700 tusind passagerer årligt (2011).

Der er to terminalbygninger i lufthavnen, som er hjemsted for mere end 130 butikker, restauranter og caféer. Hertil kommer,. Faciliteter information tæller, business center, bank, pengeautomater, posthus, VIP-lounge, medicinsk center, tandlæge, apotek, legeplads værelse og trådløs internetadgang

Hotellerne “Kempinski Airport Hotel” og “Novotel München Airport Hotel” er placeret på lufthavnens hjemmeside. Derudover er der flere hoteller og indkvartering i området.

Transportmuligheder fra lufthavnen ind til centrum af München består af tog (S-Bahn), bus eller taxa.

Hvis du ønsker at leje en bil i München , en række internationale biludlejningsfirmaer kontorer i ankomsthallen i lufthavnen – herunder Avis, Europcar, Hertz, Sixt og Thrifty.