Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Ukraine

Find den bedste pris på biludlejning i Ukraine ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Ukraine. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Ukraine guide

Billeje Ukraine

Biludlejning Ukraine

Ukraine er et land i Østeuropa, som ligger ved Sortehavet i syd. Det grænser   Rusland i øst og nordøst, Hviderusland mod nordvest, Polen , Slovakiet og Ungarn mod vest, Rumænien   og Moldova mod sydvest.Efter Rusland, er Ukraine det største land på det europæiske kontinent land har en befolkning på 44.457.102 (2012) indbyggere og hovedstaden er Kiev.

Ukraine var en del af Sovjetunionen i 1922, men blev selvstændig igen, da Sovjetunionen gik i opløsning i 1991.

I de seneste år plukket turistindustrien i landet op. Capital   Kiev   er en smuk by med mange historiske bygninger og en velbevaret by.Andriyvsky Uzviz er byens ældste gade. Den brostensbelagte og snoede gade fuld af gademusikanter, kunstnere sælger deres værker og boder med både souvenirs og antikviteter. St. Sophia Kirke er næsten 1000 år gammel og den ældste kirke. Det blev bygget af prins Yaroslav the Wise, der er begravet inde i kirken. St. Sophia er opkaldt efter Hagia Sofia   Istanbul og meget af den byzantinske arkitektur.

I Tjernobyl museum i Kiev får et vide mere om, hvad der skete i Tjernobyl, der er ti mil udenfor Kiev, da det blev ramt af den værste atomulykke nogensinde i 1986.

To kilometer uden for byens centrum er en krig museum. Det er landets største museum og har mere end 300 000 udstillingsgenstande.Museet vil omfatte for naziokkupasjonen, modstand og Slaget ved Dnjepr.

I sommeren kystlinje ved Sortehavet, et populært turistmål. Crimean Peninsula har gode strande og et behageligt klima, forrevne bjerge, plateauer og gamle ruiner. Byen Yalta ligger i Krim, og er mest kendt for Jalta-konferencen mellem Churchill, Roosevelt og Stalin tre måneder efter afslutningen af ​​anden verdenskrig.

I Karpaterne, er der gode muligheder for skiløb, vandreture, fiskeri og jagt.

Kiev Boryspil International Airport er den største lufthavn ligger 29 km øst for Kiev.

Destinasjoner