Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Uruguay

Find den bedste pris på biludlejning i Uruguay ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Uruguay. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Uruguay guide

Billeje Uruguay

Biludlejning Uruguay

Uruguay er et lille land i den sydlige del af Sydamerika. Det grænser Brasilien i nord og Argentina   i vest.Uruguay ligger nord for Rio de la Plata flodmundingen i Atlanterhavet og øst for Río Uruguay, som danner grænsen til Argentina. Hovedstaden er   Monte Video og landet har en befolkning på 3.318.535 indbyggere (2011).Det anslås, at 88% af befolkningen er af europæisk afstamning, primært italiensk og spansk.

Uruguay består hovedsageligt af lavtliggende plain, som er en fortsættelse af den argentinske Pampas. Økonomien er baseret på landbrug med stor produktion af kød, uld og andre animalske produkter. Uruguay er hjemsted for en voksende vinindustri.

En mild og fugtigt subtropisk klima, der kendetegner landet. Den koldeste måned er juli, med en gennemsnitlig temperatur på 10-13 ° C, mens den varmeste er januar med en gennemsnitlig temperatur på 22-25 grader. Uruguay er et fredeligt og sikkert land at rejse i forholdsvis god levestandard. Uruguayanere er også kendt for sin venlighed og gæstfrihed.

Et af de mest besøgte byer i Colonia del Sacramento ligger på Rio de la Plata overfor Buenos Aires, og blev grundlagt af portugiserne i 1680. Byens koloniale arkitektur er meget velbevaret og er et UNESCO World Heritage Site. Det er populært at rejse med båd fra   Buenos Aires i Argentina, turen tager kun en time.

I sommeren udvej af Punta del Este, som er placeret på en halvø, der rager ud i Atlanterhavet populære. Det kaldes Uruguay svar på “St Tropez” og er kendt for at tiltrække en masse berømtheder. Længere mod nord på Atlanterhavskysten til grænsen til   Brasilien   Der kilometer efter kilometer lange hvide strande.Populære steder her er Cabo Polonio, La Paloma og Punta del Diablo.

Montevideo blev grundlagt af spanierne i begyndelsen af ​​1700 er som en militær fæstning. Montevideo er Uruguays kulturelle og økonomiske nerve med flere gode restauranter, hvor du kan spise grillet kød som et af sine specialer. Hovedgaden 18 de Julio strækker sig til den gamle by med koloniale arkitektur. I Montevideo er der flere smukke strande.

Landets største lufthavn er Aeropuerto Internacional de Carrasco ligger 18 km fra byen Montevideo.