Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Anchorage Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Anchorage Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Anchorage Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Anchorage Lufthavn guide

Billeje Anchorage Lufthavn

Biludlejning Anchorage Lufthavn

Ted Stevens Anchorage Internationale Lufthavn (ANC) ligger 8 miles sydvest for Anchorage bymidte. Dette er den største lufthavn i Alaska – og det tjener over 5 millioner passagerer om året (2011).

Anchorage International Airport åbnede i 1951 og har to terminalbygninger: Terminal Nord og Terminal Syd. Der er en gratis shuttle-bus mellem terminalerne.

omkring 50 flyselskaber har direkte flyvninger fra Anchorage International Airport til andre destinationer i USA   og Asien.Der er også sæsonbetonede flyvninger herfra til   Zurich i Schweiz .

Anchorage Lufthavn har en række offentlige faciliteter – herunder restauranter, caféer, rygning lounge, butikker, banker, pengeautomater, information counter, valutaveksling, mødelokaler og trådløs internetadgang.

Der er også flere hoteller i området øjeblikkelig.

For at komme fra lufthavnen til byens centrum, kan man tage en bus eller taxi.

Hvis du ønsker at leje en bil i Anchorage, har en række biludlejningsfirmaer kontorer i et center, der er beliggende overfor Terminal Syd. Der er en gratis shuttle bus fra terminalbygningen her. I bilen leje centret er de berømte aktører såsom Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.