Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Atlanta

Find den bedste pris på biludlejning i Atlanta ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Atlanta. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Atlanta guide

Billeje Atlanta

Biludlejning Atlanta

Atlanta ligger sydøst for USA, og er hovedstad og største by i staten Georgia.

Byen her omkring 420.000 indbyggere, mens hele byen Regionen har en befolkning på 5,2 millioner.

Atlanta blev grundlagt i 1837 som et jernbaneknudepunkt. Byen er i dag en førende finansielle og kommercielle centrum for den sydvestlige del af   USA , og har alsidig industri.Flere store virksomheder har deres hovedkvarter i Atlanta, herunder Coca Cola og CNN.

Atlanta har mere end 20 universiteter og colleges, og det er også en vigtig kulturel og konferencecenter. Byen var vært Sommer-OL i 1996.

Atlanta er et populært turistmål, med mere end 35 millioner besøgende årligt. Bybilledet er domineret af moderne skyskrabere og høje bygninger, og i midten finder man gode indkøbsmuligheder med butikker og indkøbscentre.

Zoo “Atlanta Zoo,” akvarium “Georgia Aquarium” og theme park “Six Flags over Georgia” er populære turistattraktioner for hele familien. Atlanta har også teatre, opera og mange kunstgallerier.

Atlanta har utallige museer – herunder et museum viet til Jimmy Carter liv. Også Martin Luther King Jr. museum, et besøg. Ellers har byen en jødisk museum, flere historiske museer, et papir museum, et naturhistorisk museum, et planetarium og en botanisk have.

Byens lufthavn – Hartsfield Jackson Atlanta International Airport ligger 11 miles syd for centrum og er en af verdens travleste lufthavne.