Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Baltimore

Find den bedste pris på biludlejning i Baltimore ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Baltimore. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Baltimore guide

Billeje Baltimore

Biludlejning Baltimore

Baltimore ligger i den nordøstlige USA , og er den største by i staten Maryland.Byen ligger ved mundingen af ​​Chesapeake Bay – med udsigt over Atlanterhavet. Baltimore er en af ​​landets vigtigste havne og en vigtig industri-og kommercielle centrum.

Baltimore blev grundlagt i 1729, og havnen blev udviklet i 1800-tallet – og var den næststørste indvandring havn i USA efter New York .Byen har 621.000 indbyggere (2011), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 2,8 millioner.

Der er en række af populære turistattraktioner i Baltimore – herunder fæstningen Fort McHenry i 1776 – som nu er et nationalt monument, Baltimore Cathedral fra 1821, “Zion Church of the City of Baltimore” fra 1807, rådhuset fra 1867, Phoenix Shot Tower fra 1828 ( 65,5 høj) og Baltimore Kunstmuseum – med udstillinger af malerier og skulpturer.Hvorfor ikke prøve se værker af Matisse, Picasso, Cézanne og Van Gogh.

En anden populær turistattraktion i Baltimores Walters Art Museum – en privat samling af ca. 30.000 artikler – herunder smykker, sjældne bøger, kunsthåndværk, skulpturer og porcelæn.

Byen er ellers et maritimt museum, en jødisk museum, en populær science museum (“Maryland Science Center”) med interaktive udstillinger, en zoologisk have og et akvarium – hvor du også kan opleve delfin show.

Baltimore / Washington Thurgood Marshall International Airport ligger 16 miles syd for centrum.