Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Boston

Find den bedste pris på biludlejning i Boston ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Boston. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Boston guide

Billeje Boston

Biludlejning Boston

Havnebyen Boston ligger i det nordøstlige USA   Atlanterhavet, og er hovedstad i staten Massachusetts.Byen har omkring 618.000 indbyggere (2011).

Boston er en af ​​de ældste og mest prestigefyldte i USA, og økonomien er baseret på uddannelse, sundhedspleje, finansielle tjenesteydelser og højteknologi. Adskillige berømte universiteter placeret i Boston, og lidt off center vært det prestigefyldte Harvard University.

Boston har et tempereret klima med varme, fugtige somre og kolde – ofte blæsende – vintre.

Byen har et rigt kulturliv, og er hjemsted for den verdensberømte “Boston Symphony Orchestra”. Cityscape bærer det meste præget af højhuse og skyskrabere, men i det historiske centrum – er stadig smalle gader og en række ældre bygninger.

Boston er et populært turistmål og modtager over 16 millioner besøgende om året. Nogle af de mest besøgte attraktioner i byen omfatter bygning “Faneuil Hall” fra 1742, kirken “Christ Church” fra 1723 og JFK Memorial Museum & Library – museum dedikeret til John F. Kennedy. Udstillingerne her fortæller om hans liv og arbejde.

“Museum of Fine Arts” også anbefales et besøg. Det har over 450.000 kunstværker og er en af ​​landets museer. Hvorfor ikke prøve se skulpturer og smykker fra de gamle   Egypten og malerier af Gauguin, Manet, Renoir, Degas og Cézanne.

En attraktion for hele familien “Museum of Science” – med interaktive udstillinger inden for videnskab og teknik. Der er også en populær sommerfugl haven og et IMAX-teater.

Boston har ellers et akvarium med sæler og pingviner – der er også en populær destination for familier.

Boston Logan International Airport ligger 6 km nordøst for byen.