Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Buffalo

Find den bedste pris på biludlejning i Buffalo ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Buffalo. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Buffalo guide

Billeje Buffalo

Biludlejning Buffalo

Buffalo er placeret i den nordøstlige USA , og er den næststørste by i staten New York .Buffalo har 261.000 indbyggere (2011), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 1,2 mio.

Buffalo er placeret på Lake Erie-søen, og er en del af amtet Erie County. Buffalo er en moderne havn, kommercielle og industrielle by og en vigtig transport hub.

Byen har også universitet – med omkring 30.000 studerende.

Buffalo har mere end 50 private og offentlige kunstgallerier – hvoraf den mest berømte er “Albert Knox Art Gallery.” Det har en samling af moderne kunst i verden, og her kan du også se værker af Picasso, Matisse og Miró.

En populær attraktion i Buffalo er 115 meter høj rådhuset i art deco-stil i 1932. City Hall er åben for offentligheden, og i 25 etage er oberservasjonsdekket “Buffalo City Hall Observation Deck”. Dette giver de besøgende en fantastisk udsigt over byen.

Andre turistattraktioner omfatter Buffalo St. Joseph-katedralen i 1862, Church of Holy Trinity i 1928, Buffalo Museum of Science – med udstillinger, antropologi, botanik og zoologi, og zoo Buffalo Zoo – hvis en sådan se løver, tigre og bjørne.

Byen har ellers en botanisk have, en japansk have, marine museum med udstillinger af krigsskibe, luftfart museum og akvarium.

omkring 36 miles nordvest for Buffalo er Niagara Falls – et af naturens største vidundere. Her kan du opleve de imponerende vandfald – og “Horseshoe Falls” (beliggende i Ontario,   Canada ) er den største af dem alle.Denne vandfald er de 792 meter bred og 52 meter høj.

Buffalo Niagara International Airport ligger 16 miles nordøst for centrum.