Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Chicago

Find den bedste pris på biludlejning i Chicago ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Chicago. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Chicago guide

Billeje Chicago

Biludlejning Chicago

Chicago er beliggende i den nordøstlige USA   ved Lake Michigan, tilhører, og til staten Illinois.Byen har 2,7 millioner indbyggere, mens hovedstadsområdet har en befolkning på 8,7 millioner. Chicago, hvilket gør det det 3. største by i USA.

Chicago har et fugtigt kontinentalt klima, og kaldes ofte “Windy City” på grund af sine skiftende vejrforhold.

Chicago er en vigtig handels-og havn, en jernbane hub, Amerikas næststørste finansielle og forretningsmæssige distrikt. Chicago har også flere universiteter – hvor den ældste blev grundlagt i 1890.

Bybilledet er domineret af højhuse og skyskrabere og den højeste bygning er Sears Towers – som måler 443 m Det er populært for turister at besøge observation dæk af denne bygning i toppen, og derved få en betagende udsigt over byen og regionen.

Chicago er berømt for sin arkitektur, dens kulturelle liv og de ​​mange museer, teatre og opera. Der er mange spillesteder i Chicago, bedst kendt for jazz, blues og klassisk musik. Byen har en berømt symfoniorkester – grundlagt i 1891.

En stor turistattraktion i byens kunstgalleri “Art Institute of Chicago” – med en enorm samling af sådanne Fransk kunst fra 1800 – og 1900-tallet.

Byen er ellers en naturhistorisk museum, et astronomisk museum, planetarium, historisk museum, akvarium og zoo. Den etniske kvarterer “China Town”, “Græsk Town” og “Little Italy” er også et besøg værd.

Byens største lufthavn – Chicago O’Hare International Airport – placeret 30 miles nordvest for downtown.