Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Cleveland

Find den bedste pris på biludlejning i Cleveland ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Cleveland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Cleveland guide

Billeje Cleveland

Biludlejning Cleveland

Cleveland ligger i det nordøstlige USA   ved søen Lake Erie, tilhører, og til staten Ohio.Cleveland er det administrative centrum i grevskabet Cuyahoga County, og gennem byen løber floden Cuyahoga River.

Cleveland er et økonomisk og kulturelt centrum i regionen og et stort transportcentrum. Desuden er Cleveland en stor havneby og har tre universiteter. Byen har 397.000 indbyggere (2010), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 2 mio.

Cleveland har et fugtigt fastlandsklima med varme, fugtige somre og kolde, ofte sneklædte vintre.

En berømte vartegn i Cleveland skyskraber “Key Tower” – som tårne ​​289 meter over jorden. Det er byens højeste bygning. Næste dør er den 216 meter høje bygning “Terminal Tower” fra 1930.

En stor turistattraktion i byen er Museum of Music “Rock and Roll Hall of Fame” – som er den største af sin art og hengivne musik genre af rock and roll.

Andre populære attraktioner inkluderer Museum of Art, “Cleveland Museum of Art” – som er kendt for sin samling af asiatisk og ægyptisk kunst og videnskab museum “Great Lakes Science Center” – med 350 interaktive og pædagogiske udstillingsgenstande.

Byen har også et dampskib-museum, en kunst museum, et historisk museum, en botanisk have (som er den ældste i USA – blev grundlagt i 1930), en zoologisk have, opera, teatre, mange parker og rekreative områder.

Cleveland Hopkins International Airport ligger 20 miles sydvest for centrum.