Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Dallas Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Dallas Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Dallas Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Dallas Lufthavn guide

Billeje Dallas Lufthavn

Biludlejning Dallas Lufthavn

Dallas – Forth Worth International Airport (DFW) ligger 24 miles nordvest for Dallas   center, og 29 km nordøst for Forth Worth.Lufthavnen betjener 57.800 tusind passagerer (2011), og er den travleste i staten Texas – og de ​​8 største i verden med hensyn til antallet af passagerer.

Dallas Lufthavn åbnede i 1953 og i øjeblikket har fem terminalbygninger (A – E). Der er en gratis shuttle (Skylink) mellem terminaler.

Ca. 21 flyselskaber – herunder Delta, Emirates, US Airways og British Airways – har direkte flyvninger fra Dallas Lufthavn til 129 amerikanske og 36 internationale destinationer.

Der er et stort udvalg af caféer, restauranter og butikker i lufthavnen. Hertil kommer,. Faciliteter information tæller, business center, internetadgang, skrivebord, Valutaveksling, banker, kontantautomater, førstehjælp station, legeplads, skønhed og massage parlor, frisørsalon og biograf

I lufthavnen er der hoteller Grand Hyatt og Hyatt Regency.

For at komme til downtown Dallas kan tage bus, tog (der er shuttle bus fra terminalen til den nærmeste station), metro eller taxi.

Hvis du ønsker at leje en bil i Dallas, har en række store biludlejningsselskaber – herunder Avis, Budget, Dollar, Hertz, National, Alamo og Thrifty – deres kontorer i lufthavnen, specielt i Terminal E – nær den sydlige indgang.