Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Dallas

Find den bedste pris på biludlejning i Dallas ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Dallas. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Dallas guide

Billeje Dallas

Biludlejning Dallas

Dallas er nord i staten Texas i Trinity River, og er det 9. mest folkerige by i USA . Byen har 1,2 millioner indbyggere (2010), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 6,3 millioner.

Dallas er en stor kulturel og økonomisk center i regionen og dens økonomi er baseret på bankvirksomhed, handel, datalogi, medicinsk forskning, transport og logistik. Desuden kendt Dallas for sin olie og bomuld industrier.

Byen har et fugtigt subtropisk klima med varme somre og milde vintre. Sommertemperaturer er omkring 35 grader Celsius og om vinteren, byen dagtemperaturer på ca. 21 grader C. Det er ofte fugtigt i Dallas.

Bybilledet er præget af moderne bygninger og skyskrabere, og den højeste bygning er Main Center – som tårne ​​286 meter over jorden.

Nogle af Dallas ‘mest populære turistattraktioner omfatter Lake “White Rock Lake” med den omkringliggende park – som er et populært rekreativt område, John F. Kennedy Memorial Plaza – der markerer stedet, hvor han blev myrdet i 1963, “The Train Floor Museum” – museum, som også er dedikeret til John F. Kennedy skulpturpark “Nasher”, “Meadows Museum of Art” – med omfattende samling af spansk kunst (herunder værker af Eli Greco, Goya, Miró og Picasso) og “Dallas Museum of Art” – med en enorm samling af kunstværker fra oldtiden til i dag. Her besøgende, herunder se arbejde Monet, Gauguin og van Gogh.

Dallas har ellers botanisk have, akvarium, zoo, tivoli, golfbaner, fremragende shopping med mange indkøbscentre.

Dallas Fort Worth International Airport er placeret 34 miles nordvest for downtown.