Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Detroit

Find den bedste pris på biludlejning i Detroit ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Detroit. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Detroit guide

Billeje Detroit

Biludlejning Detroit

Detroit er placeret på floden Detroit-floden og Lake St. Clair, og er den største by i den amerikanske stat Michigan. Detroit ligger direkte overfor byen Windsor i provinsen Ontario (den   Canada ).

The Detroit har 714.000 indbyggere (2010), mens hovedstadsområdet har en befolkning på ca. 4,3 mio. Detroit er en stor havneby på Detroit-floden.

Den amerikanske bilindustri begyndte i Detroit, og byen har stadig en betydelig automotive – hvor General Motors, Ford og Chrysler har deres fabrikker.

Detroit har også universitet – som blev grundlagt i 1911. Detroit er kendt som en multikulturel by med en stor indvandrer. Cityscape består mest af højhuse og skyskrabere, og Comerica Tower of Detroit Centers tårne ​​189 meter over jorden.

Byen har et kontinentalt klima med varme somre og kolde vintre. Vinter regn kommer ofte i form af sne.

Nogle af de vigtigste turistattraktioner omfatter “Detroit Cultural Center” – i biblioteker, kunstgallerier og museer – herunder et historisk museum, Science Center og “Detroit Institute of Arts” – som har en betydelig kunstsamling. Her besøgende, herunder se værker af Matisse, Monet, Degas og Rubens.

En anden turistattraktion i byen er den romersk-katolske kirke “Ste.. Anne de Detroit “fra 1886.

Detroit har ellers operahuse, teatre, flere kasinoer, Zoo og Akvarium. I en forstad til Dearborn er den populære “Henry Ford Museum” – som har en stor bil samling og udstilling af transportmateriel.

Byen er også kendt for sin årlige internationale jazz festival, som er populær blandt både lokale og turister.

Detroit Metropolitan Wayne County Airport ligger 22 miles sydvest for centrum.