Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje El Paso

Find den bedste pris på biludlejning i El Paso ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i El Paso. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

El Paso guide

Billeje El Paso

Biludlejning El Paso

El Paso ligger i den vestlige spids af Texas, specifikt Rio Grande, som er grænsen flod med Mexico .Byen har knap 610.000 indbyggere (2010), hvoraf de fleste er af spansk (mexicansk) oprindelse. Adskillige broer over Rio Grande tilslutning El Paso på den mexicanske nærliggende Ciudad Juárez.

Byen blev grundlagt i begyndelsen af ​​1600-tallet, men har ikke modtaget officiel byen status indtil 1859. Sammen med den byregion omkring El Paso danner et storbyområde med en samlet befolkning på næsten 750.000.

Efter El Paso fik jernbaneforbindelse i 1881, var byen ind i en periode med kraftig vækst – og det er nu et vigtigt finansielt og kommercielt center med en stærk mexicansk føler. Det omkringliggende Byen er ellers kendetegnet ved en sådan bomuldsdyrkning og kvægavl.

Turist tilstrømning til El Paso er betydelig – og en af ​​de attraktioner i byen er en autentisk, restaureret mexicansk by. Byen har også flere interessante museer – herunder “The Centennial Museum og Chihuahuan Desert Gardens” – en kulturel og naturhistorisk museum, “El Paso Museum of Archaeology” – en arkæologisk museum, “El Paso Museum of History” – et historisk museum og kunstmuseum “The El Paso Museum of Art” . Sidstnævnte er tæt på byens berømte og populære Plaza Theater, grundlagt ca. 1930. Teatret har til huse i en bygning i spansk inspirerede koloniale, betragtes som en af ​​El Paso vartegn.

Ellers El Paso kendetegnet ved en stærk militær tilstedeværelse. I og omkring byen er de store militære anlæg, herunder Fort Bliss, som blev bygget i 1848 for at forsvare byen mod Apache indianerne. Fort Bliss er nu et center for US Air Force, og en besætning på omkring 20.000 er stationeret der. Ikke langt derfra, i nabostaten New Mexico, er den berømte skyde ‘White Sands Missile Range. ” For dem interesseret i militære historie, et besøg på “Fort Bliss Museum & Study Center” at anbefale.

Den nærmeste lufthavn er El Paso International Airport, der ligger 12 km nordvest for byen.