Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Fort Myers Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Fort Myers Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Fort Myers Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Fort Myers Lufthavn guide

Billeje Fort Myers Lufthavn

Biludlejning Fort Myers Lufthavn

Southwest Florida International Airport (RSW) ligger 27 km sydvest for centrum af byen Fort Myers.

Lufthavnen blev åbnet i 1983 og har en terminal bygning. Fort Myers Airport tjener 7500 tusind passagerer om året (2011).

Der er omkring 20 flyselskaber, der har direkte flyvninger fra Fort Myers Airport til 40 destinationer i USA . Derudover er der direkte fly herfra til Dusseldorf i Tyskland og Montreal i Canada .

Faciliteterne på lufthavnen omfatter et godt udvalg af restauranter, caféer og butikker. Hertil kommer, business center, pengeautomater, vekselbørs-, informations-disk og trådløs internetadgang. Der er også flere hoteller i området, hvis du har brug for indkvartering i nærheden Fort Myers Airport.

For at komme fra lufthavnen til byens centrum, kan man tage en bus eller taxi. En række hoteller tilbyder gratis shuttle service til / fra lufthavnen til deres gæster, men dette skal bestilles i forvejen.

Hvis du ønsker at leje en bil i Fort Myers, har en række biludlejningsfirmaer kontorer i lufthavnen – inklusiv Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, National, Hertz og Thrifty. Man finder kontorer leje center “Car Rental Service Center” i stueetagen af ​​parkering garagen.