Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Fort Myers

Find den bedste pris på biludlejning i Fort Myers ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Fort Myers. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Fort Myers guide

Billeje Fort Myers

Biludlejning Fort Myers

Fort Myers ligger i staten Florida ved floden Caloosahatchee floden, som løber ud i Den Mexicanske Golf. Byen ligger i grevskabet Lee County – 195 miles sydøst for Tampa.

Fort Myers har 63.000 indbyggere (2011), og er et populært badested – hvor hovedattraktionen er primært den indbydende strand “Fort Mayers Beach”. På grund af de mange palmer i Fort Myers, kaldte byen ofte blot “City of Palms”.

Thomas Edison boede i Fort Myers vinter og jævnet en gummi lab her. Byen er vært for en årlig lysfestival til ære for Edison – “Pegant of Light”.

En stor turistattraktion i byen er det historiske museum “Edison og Ford Winter Estates.” Det var vinter boliger i både Thomas Edison og Henry Ford, hvor besøgende kan få rundvisning, hvor du kan se hundredvis af Edison og Ford opfindelser og artefakter. Der er også en botanisk have her.

Også “Calusa Nature Center” i Fort Myers, et besøg. Her er planetarium, museumsgenstande, naturstier og sommerfugl park.

Byen er ellers et pulserende natteliv med kasinoer, barer og natklubber. Hertil kommer,. En række store golfbaner i området

Southwest Florida International Airport ligger 27 miles sydvest for centrum.