Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Honolulu

Find den bedste pris på biludlejning i Honolulu ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Honolulu. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Honolulu guide

Billeje Honolulu

Biludlejning Honolulu

Honolulu er hovedstad og største by i øgruppen Hawaii, som er en af ​​de amerikanske stater. Honolulu ligger på den sydøstlige kyst af øen Oahu i Stillehavet og er en vigtig havneby. Byen har 337.000 indbyggere (2010) – hvor 55% af dem er asiatiske.

Honolulu er øgruppens administrative, politiske, økonomiske og kulturelle centrum, og er også en vigtig transport hub.

Byen er berømt for sin turistområde Waikiki – beliggende 5 miles sydøst for downtown Honolulu. Her er hvide og indbydende sandstrande – herunder den berømte Waikiki Beach, luksus hoteller, zoo og akvarium.

Surfing, sol og svømning er hovedattraktionen her.

Andre populære turistattraktioner i Honolulu bl.a. den 56 meter høje tårn “Aloha Tower” fra 1926 – hvor offentligheden kan få op til toppen og få en fantastisk udsigt over byen og havnen, det kongelige palads ‘Iolani Palace “fra 1882,” The Contemporary Museum “- med udstillinger af samtidskunst, kirke “Cathedral Church of St. Andrew” fra 1867, Town China Town – med livlige markeder og restauranter, og Bishop Museum – en bygning med en stor samling af artefakter fra Hawaii. Der er også et planetarium, et naturhistorisk museum og en vulkan museum.

“Honolulu Academy of Arts” også anbefales et besøg. Dette er det største kunstmuseum i byen, og her er bl. udstillinger af asiatisk kunst og værker af berømte mestre som Picasso, van Gogh, Gauguin, Cezanne, Monet og Modigliani.

Honolulu har ellers gode indkøbsmuligheder med mange indkøbscentre.

Honolulu International Airport ligger 10 miles nordvest for downtown.