Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Houston

Find den bedste pris på biludlejning i Houston ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Houston. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Houston guide

Billeje Houston

Biludlejning Houston

Houston er den største by i staten Texas – og med en befolkning på 2,2 millioner om (2010), er det også den 4. største i USA . Houston er ellers centrum for et større byområde (Houston-Galveston) med næsten 5700 tusind indbyggere.Ved århundredskiftet var der kun knap 50.000 mennesker i Houston, så det var i 1900’erne en af ​​Amerikas hurtigst voksende byer.

Houston Andre Texas ‘største (og USAs næststørste) port. Det er primært olie og olierelaterede produkter, og bomuld eksporteres herfra. Afstanden til den Mexicanske Golf er omkring 80 km.

Byen blev grundlagt i 1836 og var i perioderne 1837-39 og 1842-46 kapital i det daværende uafhængige Republikken Texas. Senere udviklede Houston at blive en af ​​Amerikas vigtigste jernbaneknudepunkter. Byen er ikke en typisk by, men er forholdsvis “vokset op” – det er, er det spredt over et stort område, og ligner mest en mere eller mindre tilfældig sammenlægning af forstæder og forretningsområder.

Siden 1960’erne har Houston ofte blevet omtalt som “Space City”, fordi NASA valgte at sætte sit kontrolcenter for bemandede rumflyvninger her. Det ligger omkring 35 miles sydøst for centrum, og bærer det officielle navn “Lyndon B. Johnson Space Center.”

Houston er ellers en vigtig utdanningsby – med en 30 universiteter og højere læreanstalter. Den største er University of Houston med næsten 40.000 studerende.

Byen har også investeret kraftigt på kultur og Alley Theatre anses for at være en af ​​Amerikas bedste scener. Blandt de øvrige kulturelle attraktioner skal især Natural History Museum og Museum of Fine navngivne Arts. Houston har også en af ​​Amerikas mest berømte symfoniorkestre – og også verdens største indendørs sportscenter facilitet (Astrodome).

Den nærmeste lufthavn er Houston George Bush Intercontinental Airport, der ligger 37 km nord for byen. Det er også en af ​​Amerikas travleste.