Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Indianapolis

Find den bedste pris på biludlejning i Indianapolis ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Indianapolis. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Indianapolis guide

Billeje Indianapolis

Biludlejning Indianapolis

Indianapolis er hovedstaden i den amerikanske delstat Indiana, og ligger i nærheden af ​​floden White River. Byen har en befolkning på cirka 800.000 (2010), men man tager forstæderne, dets befolkning stiger til ca. 1,7 mio.

Indianapolis er en stor industriby – og også en stor trafikknudepunkt. Byen er også et uddannelsescenter, herunder to universiteter, den Music and Art Department

Indianapolis blev grundlagt i 1821, og har været state of-kapital gennem det meste af sin historie. Når bilproduktion begyndte for alvor i begyndelsen af ​​1900-tallet, udviklede Indianapolis at blive den vigtigste amerikanske bil byen næste Detroit. I 1910 var der over 60 fabrikker i Indianapolis. Denne historie afspejles ved at der hvert år siden 1911 har været afholdt en verdensberømt løb her – “Indianapolis 500”.

Byen har ellers en række kulturinstitutioner til at fremvise. Blandt de vigtigste attraktioner er “White River State Park,” hvor der også er en zoologisk have. Ellers er det rig State Museum er en populær destination. Det samme gælder for den imponerende indendørs arena til sport – Hoosier Dome.

Som i de fleste andre større amerikanske byer, de forskellige shoppingområder og indkøbscentre stort og varieret – er og bare handelsvirksomhed motoren i branchen efter de fleste bilfabrikker blev lukket i 1970 – og 1980-erne.

Indianapolis marketingmedarbejder ofte – med ikke ringe stolthed – som fødestedet for den tidligere præsident Theodore Roosevelt og den verdensberømte forfatter Kurt Vonnegut.

Den nærmeste lufthavn er Indianapolis International Airport, der ligger 11 km sydvest for centrum.