Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Jacksonville Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Jacksonville Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Jacksonville Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Jacksonville Lufthavn guide

Billeje Jacksonville Lufthavn

Biludlejning Jacksonville Lufthavn

Jacksonville International Airport (JAX) er placeret i staten Florida, omkring 23 miles nord for Jacksonville centrum.

Lufthavnen blev indviet i 1968 og har en terminalbygning. Jacksonville Airport tjener omkring 6 millioner passagerer om året.

Flere flyselskaber har direkte flyvninger fra Jacksonville International Airport til 24 destinationer i USA – herunder Las Vegas, Washington DC, Denver, Miami og Chicago .

Der er store offentlige faciliteter i lufthavnen – med mange restauranter, caféer og snackbarer.Derudover er der butikker, en kiosk, pengeautomater, meditation, Spa center, kunstgalleri, massagestole, informationsskranke og gratis trådløs internetadgang.

Der er to hoteller i lufthavnen: Clarion Hotel Airport (som også har businesscenter med konferencelokaler) og Microtel Inn & Suites. Derudover er der flere hoteller i området øjeblikkelig.

For at komme fra lufthavnen til byens centrum, kan man tage en bus eller taxi. Det er populært at leje en bil i Jacksonville og i ankomsthallen på bagage området er et vist antal velrenommerede biludlejningsselskaber – herunder National, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og Thrifty.