Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Jacksonville

Find den bedste pris på biludlejning i Jacksonville ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Jacksonville. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Jacksonville guide

Billeje Jacksonville

Biludlejning Jacksonville

Havnebyen Jacksonville ligger sydøst for USA , og er den største by i staten Florida.Jacksonville er også det 13. største by i USA, og har 822.000 indbyggere (2011). Når hele byområdet, befolkningen stiger 1,3 mio.

Jacksonville er placeret på St. Johns River – der løber ud i Atlanterhavet. Byen er Floridas førende industri-, finansielle, kommercielle og kommunikationscenter.

Jacksonville er en populær destination for turister, og får 3 millioner besøgende årligt. Jacksonville er også kendt for at være en vigtig kongres og konventioner.

Byen har et fugtigt subtropisk klima med varme somre og milde vintre. Der er flere smukke strande på kysten – ca. 30 km vest for centrum. Her er eksempel Jacksonville Beach, Atlantic Beach og Neptune Beach.

Byens højeste bygning er “Bank of America Tower”, som hæver sig 188 meter over jorden.

Nogle populære turistattraktioner i byen omfatter “Museum of Contemporary Art Jacksonville” – som har udstillinger af samtidskunst, zoo “Jacksonville Zoo & Gardens” – hvor en sådan kan se løver, elefanter og jaguarer, forlystelsesparken “Adventure Landing” og “Museum of Science & History” (MOSH) – med udstillinger inden for videnskab og lokalhistorie. Der er også en planetarium.

Jacksonville har ellers et maritimt museum samt 64 golfbaner i området omkring byen – hvor alle kan nås inden for en times kørsel fra downtown.

Jacksonville International Airport ligger 23 miles nord for centrum.