Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Kansas

Find den bedste pris på biludlejning i Kansas ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Kansas. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Kansas guide

Billeje Kansas

Biludlejning Kansas

Kansas City ligger i staten Missouri ved Missouri-floden. Byen har omkring 450.000 indbyggere (2010), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 2 mio.

Kansas City blev grundlagt i 1821 – samme år som staten Missouri ind i fagforeningen – og er i dag en vigtig industriby og en større trafikknudepunkt. Desuden er byen en uddannelse center med et universitet, en vinterhave og flere gymnasier.

De forskellige områder af byen ligger i en ring omkring Downtown, og var genstand for en omfattende renovering i 1980’erne. Meget af Kansas City er i dag præget moderne højhuse med kontorer, hoteller, restauranter og butikker.

Kansas City var perioden fra 1920’erne til 1940’erne kendt som “jazz mekka”, og der er stadig en række jazzklubber i Downtown forsøger at fortsætte denne arv.

En af de største attraktioner i byen er det prestigefyldte kunstgalleri “Nelson-Atkins Museum of Art”. Der er også flere andre interessante gallerier og museer i Kansas City. Byens største bygning er Harry S. Truman Sports Complex, der efter ferdigstillellsen i 1973 omfatter en dobbelt stadion for baseball og amerikansk fodbold.

Den nærmeste lufthavn er Kansas City International Airport, der ligger 24 km nordvest for byens centrum.