Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Long Beach

Find den bedste pris på biludlejning i Long Beach ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Long Beach. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Long Beach guide

Billeje Long Beach

Biludlejning Long Beach

Long Beach er beliggende på San Pedro Bay i staten Californien, specielt 30 km syd for Los Angeles .Byen har ca. 470.000 indbyggere (2010). Long Beach har en fælles port med Los Angeles, via kanal forbindelse “Cerritos Channel”.

Udover at Long Beach har en vis produktionskapacitet – samt en militær tilstedeværelse med både flåden havnen og luftbase – det er først og fremmest turisme er byens økonomiske kraftcenter.

Den største attraktion er den vidunderlige, fuld 13-mile svømme strand. Andre attraktioner omfatter skibet “Queen Mary”, der fungerer som et maritimt museum. “Walter Pyramid”, en pyramideformet gymnastiksal for basketball og volleyball, er byens mest unikke bygning – og et populært turistmål.

Long Beach er også stedet for flere bemærkelsesværdige begivenheder – herunder den årlige Long Beach Blues Festival og race Long Beach Grand Prix.

Den nærmeste lufthavn er en lokal Long Beach Airport, som ligger 6 miles nordøst for centrum. Ellers Los Angeles International Airport kun 34 miles nordvest for Long Beach.