Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Miami

Find den bedste pris på biludlejning i Miami ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Miami. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Miami guide

Billeje Miami

Biludlejning Miami

Miami er beliggende på den sydøstlige kyst af Florida langs Atlanterhavet, nærmere betegnet i den sydlige del af den såkaldte “Gold Coast” (“Gold Coast”). Byen har 409.000 indbyggere (2010), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 5,5 millioner.

Miami er Floridas største byområde og et vigtigt turist center – der modtager 10 millioner besøgende om året. Det er også et af   USA ‘s vigtigste havnebyer – og Miami er udgangspunktet for krydstogtskibet trafik på det Caribiske Hav.

Byen er et industrielt centrum og leder inden for finansiering, handel, kultur, medier, underholdning, kunst og international handel.

En stor drage for turister er Miami Beach – som er en af ​​Amerikas mest berømte badebyer. Miami Beach ligger 6 miles nordøst for centrum, her er store og indbydende strande og en strandpromenade – hvor luksushoteller, restauranter og natklubber er placeret side om side.

Miami har ellers en række teatre, museer, opera, parker og spillesteder, og en stor turistattraktion for hele familien som “Miami Seaquarium” – et akvarium, hvor du også kan se delfin show.

Der er også en række kunstmuseer i Miami. Hertil kommer,. Byen zoologiske og botaniske have

Miami International Airport ligger 7 miles vest for centrum.