Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Milwaukee

Find den bedste pris på biludlejning i Milwaukee ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Milwaukee. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Milwaukee guide

Billeje Milwaukee

Biludlejning Milwaukee

Milwaukee er på Lake Michigan, og er den største by i den amerikanske stat Wisconsin. Byen ligger 130 miles nord for   Chicago , og har 595.000 indbyggere (2011).Hvis det skønnes hovedstadsområdet befolkning stiger til 1,7 mio.

Milwaukee er en stor kommerciel, kulturelle og industrielle centrum og en vigtig jernbaneknudepunkt. Byens universitet “Marquette University” blev grundlagt i 1881. Hertil kommer,. Milwaukee en stor havnefaciliteter

Byen er kendt for at huse to af Amerikas største bryggerier – “Miller” og “Pabst”. Milwaukee har bevaret sin historiske arv og er en populær destination for turister interesseret i arkitektur og kulturhistorie.

Nogle af byens mest kendte turistattraktioner omfatter Basilica “St. Josaphat Basilica” i 1901, den katolske kirke “St. Stanislaus” fra 1866, City Hall fra 1895 – med sin 108-meter høje klokketårn og moské Tripoli Shrine templet i 1928 – som er en berømt vartegn i byen. Moskeen er bygget med inspiration fra Taj Mahal i Indien.

Andre attraktioner omfatter Milwaukee “Discovery World Museum” – en populær science museum med interaktive udstillinger og “Milwaukee Art Museum” – Museum of Art, hvor en sådan kan se værker af Degas, Monet, Picasso og Miró.

Byen har også en zoologisk have, en botanisk have, en børns museum, en Harley Davidson Museum og en række parker og rekreative områder.

Milwaukee er vært for mange årlige festivaler, og er derfor ofte kaldet “The City of Festivals”.

Den nærmeste lufthavn er General Mitchell International Airport, der ligger 13 km syd for centrum.