Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Minneapolis

Find den bedste pris på biludlejning i Minneapolis ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Minneapolis. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Minneapolis guide

Billeje Minneapolis

Biludlejning Minneapolis

Minneapolis ligger i staten Minnesota, nærmere bestemt Mississippi-floden. Byen har omkring 400.000 indbyggere (2011), men er efterhånden fusioneret med Saint Paul (statens hovedstad). Alt i alt, dette byområdet (“Twin Cities”) omkring 3,5 millioner indbyggere. Mange af dem er af skandinavisk og tysk afstamning.

St. Anthony Falls, der ligger i Minneapolis, har gennem hele sin historie været vigtigt som drivkraft for omfattende savværk og fræseoperationer – som stadig har næringsværdi. “The Grain Exchange” (Corn Exchange) er en af ​​de største korn markeder for kontant salg over hele verden. Minneapolis er ellers en større transport-hub og uddannelsescenter.

Minneapolis blev en by i 1867 og blev fusioneret med den nærliggende by St. Anthony i 1872. Universitetet blev grundlagt i 1851 – og i begyndelsen af ​​1900-tallet var Symphony Orchestra, en af ​​Amerikas grundlagt mest berømte,. I alle Minneapolis har en meget aktiv og varieret kulturliv.

Mange af de mest populære attraktioner i Minneapolis er relateret til friluftsliv. I forhold til de mange søer i byen region er en række smukke parker. Den mest berømte (og mest besøgte) er Lake Minnetonka – og i Loring Park vil blive fejret 17 Maj hvert år. Minneapolis er faktisk de “norske fans” af alle amerikanske byer. Byen har også sin “Norge House”.

Ellers skal det bemærkes, at byen har flere teatre og museer, og mange turister finder vej til det spændende kunstmuseum “Minneapolis Institute of Arts.” Familier med børn vil også gerne bringe et besøg i den store forlystelsespark “Valley Fair Amusement Park”.

Den nærmeste lufthavn er Minneapolis – Saint Paul International Airport, der ligger 17 km syd for byen.