Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Missoula

Find den bedste pris på biludlejning i Missoula ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Missoula. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Missoula guide

Billeje Missoula

Biludlejning Missoula

Missoula er en forholdsvis lille by i Missoula dalen i den amerikanske stat Montana. Byen har omkring 67.000 indbyggere (2011), og er et kommercielt og industrielt centrum – foruden en række medievirksomheder er placeret her. Missoula har også sit eget universitet.

Arkæologiske undersøgelser viser, at folk boede i dalen så tidligt som i slutningen af ​​den sidste istid. I 1700-tallet flokkedes franske pels jægere her. Mange af dem blev udsat for baghold fra lokale indianerstammer, og fik at vide, at den smalle indgang til dalen, så var fyldt med menneskeknogler senere, den franske døbt det “Helvedes port”. Dette navn blev brugt indtil byen blev omdøbt til Missoula i 1866. Derefter skød den økonomiske udvikling momentum, og byen var et centralt element i denne del af Montana.

To af de største industrier i Missoula, turisme og bryggeriet operationer. Der er en række af store og små bryggeri i byen.

Det regelmæssigt arrangeret flere kulturelle festivaler i Missoula – primært i film og litteratur – og byen er også kendt for sine mange årlige markeder, herunder “Missoula landbrugerens marked” og “Folkets Market” (med salg af kunst og kunsthåndværk).Byen har også to meget aktive teatre.

Ellers Missoula flere interessante museer at vise, bl.a. Kunst og Kultur Museum “The Montana Museum”, det historiske museum “Historic Fort Missoula”, “Rocky Mountain Museum of Military History” og “Northern Rockies Heritage Center”.De sidstnævnte to museer afspejler dels Missoula nærhed til bjerge Rocky Mountains.

Den nærmeste lufthavn er Missoula International Airport, der ligger 7 km nordvest for byen.