Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Nashville

Find den bedste pris på biludlejning i Nashville ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Nashville. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Nashville guide

Billeje Nashville

Biludlejning Nashville

Nashville (Nashville-Davidson) er hovedstaden i staten Tennessee. Byen ligger ved floden Cumberland River i det centrale stat – og har knap 600.000 indbyggere (2010). I det større byområdet, hvor Nashville er centrum, det bør dog tre gange så mange mennesker.

Nashville er vigtigt både som en transport hub og industri – og er også et pædagogisk center – med alle tre universiteter.

I 1784 Nashville fik byen status, og siden 1843 har byen været statens hovedstad.

Nashville betragtes som land & western musik “Mecca” og de mest populære attraktioner i byen, på en eller anden måde relateret til denne musikalske tradition. “Grand Ole Opry” er den mest berømte C & W scene, og har eksisteret som et radio program siden 1925.   Scenen blev for et par år siden flyttede uden for byen. Nashville har også en omfattende fonograf industri. Ellers følgende punkter af interesse i forbindelse med denne musik genre: “Country Music Hall of Fame and Museum”, “Belcourt Theatre” og “Ryman Auditorium”. Og hvert år CMA Music Festival, der tiltrækker C & W fans fra hele verden.

Der findes også en række musikklubber og såkaldte “honky-tonk” barer i downtown Nashville.

Nashville har også en anden kultur at tilbyde – herunder “Tennessee Performing Arts Center” som en vigtig drivkraft for Performing Arts. Også Nashville Opera og Schermhorn Symphony Center – Nashville Symphony Orchestra, som har sin base, skal nævnes.

I udkanten af ​​byen finder vi “The Hermitage”, tidligere præsident Andrew Jacksons hjem og gravstedet. Ham var den amerikanske præsident i perioden 1829 -1837.

Den nærmeste lufthavn er Nashville International Airport, hvilket er 16 miles sydøst for centrum.