Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje New York Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i New York Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i New York Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

New York Lufthavn guide

Billeje New York Lufthavn

Biludlejning New York Lufthavn

John F. Kennedy International Airport (JFK) er den største og vigtigste lufthavn i USA . Det ligger i Jamaica nabolaget i New York Bydel af Queens, og tjener ca. 47 millioner passagerer om året.Der er også to andre store lufthavne i det New York område (La Guardia og Newark).

Lufthavnen blev påbegyndt i 1942 og åbnet for civil luftfart i 1948. Indtil mordet på præsident John F. Kennedy i 1963 var det officielle navn på New York International Airport. I dag er de kalder lufthavnen normalt kort, JFK Airport.

John F. Kennedy Airport har ni terminaler, men i de senere år, lejlighedsvis nogle af dem er blevet lukket for renovering. Dette arbejde er nu næsten afsluttet.

En række internationale luftfartsselskaber opererer en lang række rutefly til destinationer i hele verden.

For at komme fra lufthavnen til de centrale dele af New York, kan man bruge tog, metro og bus. De almindelige bybusser og lufthavnstransport er til rådighed. Desuden driver særlige shuttlebusser fra lufthavnen til andre destinationer i Manhattan.

Ellers kan du bruge den gule taxier. Limousiner med chauffør er også tilgængelig, hvis du ønsker at sætte penge ind på den.

Hvis du ønsker at leje en bil i New York, er der flere muligheder i John F. Kennedy Airport. International udlejningsbureauer som Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National er repræsenteret.

Der er kun én hotel i lufthavnen – Ramada Plaza Hotel. Der er dog flere hoteller i lufthavnen samfund, herunder Best Western JFK Airport, Comfort Inn JFK, JFK Holiday Inn, Hilton Garden Inn og JFK Courtyard by Marriott – alle med gratis shuttle service til og fra lufthavnen.

Offentlige faciliteter i form af butikker, restauranter, caféer og barer er meget gode til alle terminaler. Hvis du oplever problemer med sine fødder i denne store lufthavn, kan du kontakte en af ​​de mange repræsentanter for den rejsendes Aid. De er let genkendelige i deres røde jakker.