Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje New York

Find den bedste pris på biludlejning i New York ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i New York. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

New York guide

Billeje New York

Biludlejning New York

New York er landets største by og ligger i staten af ​​samme navn – specielt ved udmundingen af ​​Hudson River. I New York er hjemsted for omkring 8,2 millioner mennesker (2011), men man tager det hele byområdet (som også omfatter Long Island / Northern New Jersey), er befolkningen stiger med en svimlende 19 mio.

New York er nok den mest multikulturelle by i verden – en smeltedigel af mange kulturelle traditioner. Det blev grundlagt som den hollandske koloniale by i 1626 under navnet Nieuw Amsterdam , og fik sit nuværende navn i 1664.En kort periode (1789-1790) var New Yorks hovedstad – men tog ikke stilling som Amerikas største by indtil 1810. Fra det tidspunkt, hvor byen gik gennem en hurtig vækst – ikke mindst som følge af åbningen af ​​Erie Canal i 1825. Dette gav et vigtigt link til “The Great Lakes” – og førte til New York udviklet sig til Nordamerikas største havneby. Indvandrere fra hele verden strømmede gradvist.

New York er opdelt i fem områder, der kaldes “bydele”. Den centrale by er Manhattan, som er centrum af den oprindelige by. Det er placeret på en ø mellem Hudson River og East River. Øst for Manhattan er fastland Bronx-kvarter, mens de vestlige forstæder af Queens og Brooklyn er på Long Island. Den femte distrikt er Staten Island.

Manhattan er stadig New Yorks administrative og økonomiske centrum, og er opdelt i tre “zoner”: Downtown, Midtown og Uptown.Gate mønster ligner et gitter, og alle gader er kun nummereret navn (1st Street, osv.). Det eneste, der bryder den symmetrisk mønster, den berømte Broadway – der skråt opad fra Battery Park på den sydlige Manhattan. Årsagen til denne pause er at Broadway var oprindeligt en gammel landevej.

Attraktionerne i New York er så talrige, at det er her bare for at nævne et par stykker. Byen har nogle af Nordamerikas mest betydningsfulde kunstmuseer. Den forreste af disse er “Metropolitan Museum of Art”, “Museum of Modern Art”, “Guggenheim Museum”, “New Museum of Contemporary Art”, “Frick Collection” og “Museum of Primitive Art”. Andre bemærkelsesværdige kulturinstitutioner, New York Philharmonic Orchestra, Metropolitan Opera og New York City Ballet.

Ellers Frihedsgudinden – Statue of Liberty – ved indgangen til byen, en af ​​verdens mest fotograferede attraktioner. Det blev udgivet som en officiel gave fra   Frankrig og blev afsløret i 1886.Også den 381 meter høje skyskraber Empire State Building er en af ​​de mest populære seværdigheder i storbyen. Om antennen på toppen inkluderet, tårnhøje højeste punkt i mere end 440 meter over jorden.

Og som New York shopping by kan tilbyde næsten alt.

Nærmeste internationale lufthavn er John F. Kennedy (JFK) Lufthavn , der ligger i bydelen Queens.Der er også to store lufthavne i New York-området: La Guardia og Newark.