Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Newark

Find den bedste pris på biludlejning i Newark ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Newark. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Newark guide

Billeje Newark

Biludlejning Newark

Newark ligger i staten New Jersey, kun 15 miles vest for New York   – Er ofte betragtes som en del af New York hovedstadsområdet.Befolkningen er på over 280.000 (2010).

Newark virksomhed er en del baseret industri, men det er efterhånden blevet en vigtig handelspartner og kommunikationscenter. Desuden har byen en vigtig dybhavskrebsdyr havn.

Newark blev oprindeligt grundlagt i 1666, men havde sin største periode med vækst i 1800’erne og begyndelsen af ​​1900’erne. I den sidste del af 1900-tallet blev byen domineret af racemæssige konflikt, men det er blevet mindre af et problem over de sidste par årtier – sammen med et omfattende byfornyelse.

Der er flere historiske bygninger i byen, herunder “Cathedral of the Sacred Heart” –   Nordamerikas 5:e ‘S Cathedral.Det blev opført mellem 1899 og 1954 efter de meget ældre franske modeller, og er i øjeblikket i ærkebispedømmet den katolske kirke. Også den jødiske “Prince Street Synagogue” er et besøg værd. Ellers har byen flere 1930’erne bygninger i “Art Deco” stil at vise.

Et besøg i katedralen, er en kort tur til den smukke Branch Brook Park, som indeholder landets største samling af blomstrende kirsebærtræer – kaldet “Cherryblossomland”.

Newark er også kendt for sit rige kulturliv, og “The New Jersey Performing Arts Center” (NJPAC) er en af de største centre for scenekunst i USA . Det blev åbnet i 1997 og har i høj grad bidraget til en revitalisering af byen.

Den nærmeste lufthavn er Newark Liberty International Airport, som ligger 8 miles syd for centrum.