Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Orange County

Find den bedste pris på biludlejning i Orange County ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Orange County. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Orange County guide

Billeje Orange County

Biludlejning Orange County

Orange County er et amt i staten Californien – og er en del af det sammenhængende byområde omkring Los Angeles. Afstanden fra amtet hovedstad Santa Ana (ca. 340.000 personer i 2010) mod nordvest   Los Angeles   center er omkring 50 km.Santa Ana blev grundlagt i 1886 og er centrum for et distrikt, der traditionelt har været præget af omfattende frugtproduktion. I hele Orange County er hjemsted for næsten 3 millioner mennesker.

Andre større byer i Orange County er Anaheim (340 tusind indbyggere), Irvine (212 tusind indbyggere), Huntington Beach (190.000 indbyggere), Garden Grove (170.000 indbyggere) og Fullerton (135,000 indbyggere).

Orange County anses for at være økonomisk velstående og politisk konservativ – og flere tv-shows er filmet her. En af de vigtigste indtægtskilder er den omfattende turist tilstrømning.

Den største attraktion i regionen er verdens første Disneyland, som ligger i byen Anaheim. Ellers Orange County en lang kystlinje mod Stillehavet, hvor der er en række meget populære og velbesøgte strande. Den mest berømte er Newport Beach, Laguna Beach og Huntington Beach.

Den nærmeste lufthavn er John Wayne Airport, der ligger i den sydlige udkant af Santa Ana.