Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Orlando

Find den bedste pris på biludlejning i Orlando ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Orlando. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Orlando guide

Billeje Orlando

Biludlejning Orlando

Orlando er beliggende i den amerikanske stat Florida, omkring 120 miles nordøst for Tampa .Selve byen har en befolkning på 230.000 (2010), men man tager det hele byområdet med dets befolkning stiger til over 2 millioner.

Orlando historie ved at gå tilbage til 1830’erne. Det var da først kendt som Fort Gatlin, men blev senere opkaldt efter en amerikansk officer, som blev dræbt af indianere her i 1835. I dag er Orlando er en stor industriby, men er nok primært kendt som en base for turister fra hele verden – der ønsker at tage de mange nærliggende attraktioner.

Orlando interesse kan primært henføres til en række større underholdning komplekser, som tilsammen tiltrækker over 40 millioner besøgende om året. Byen kalder sig “verdens underholdning hovedstad.”   Den største af dem er Walt Disney World Resort, som ligger sydvest for byens centrum – etableret i 1971. Den dækker et samlet areal på 120 km2 og omfatter fire store forlystelsesparker, to vandland og mange hoteller og restauranter.

I samme område er også Florida Department of studios Universal Studios og Sea World – en kæde af marine forlystelsesparker, som også har afdelinger i San Antonio og San Diego. I Sea World, kan du opleve at browse. delfiner, søløver, spækhuggere og flamingoer – ud over parken har en række aktiviteter i forbindelse med vand.

Den nærmeste lufthavn er Orlando International Airport , som ligger 11 km sydøst for byen.En anden   Lufthavne i nærheden er Orlando Sanford International Airport.Denne er placeret 42 miles nordøst for downtown Orlando.