Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Palm Springs

Find den bedste pris på biludlejning i Palm Springs ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Palm Springs. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Palm Springs guide

Billeje Palm Springs

Biludlejning Palm Springs

Palm Springs ligger i staten Californien – omkring 160 miles øst for Los Angeles , og er en lille by med omkring 45.000 indbyggere (2011).

Palms Springs ligger i ørkenen område i Colorado Desert – i grevskabet Riverside County.Byen har siden 1930’erne udviklet sig til et eksklusivt feriested for berømte amerikanere og velhavende pensionister.

Byen har et varmt og tørt klima næsten hele året, og reklame at have over 300 solskinsdage om året. Selv om byen ligger inde i landet, er der gode muligheder for svømning her – dette Palm Springs har et stort antal af svømmebassiner, der er tilgængelige for offentligheden.

Den ældste bygning i Palm Springs er “The McCallum Adobe” fra 1884.

En stor turistattraktion i byens svævebanen “Aerial Tramway”, der går op til toppen af ​​det sneklædte bjerg “Mount San Jacinto.” Bjerget er 3300 meter højt.

Andre attraktioner i Palm Springs omfatter det historiske museum “Agua Caliente Cultural Museum” og Art Museum “Palm Springs Art Museum” – hvor du kan se udstillinger af moderne kunst, skulptur og glaskunst.

Palm Springs er ellers en botanisk have, tennisbaner og golfbaner. Aktiviteter som ridning, vandreture i ørkenen eller i bjergene er også populært blandt turister.

Den nærmeste lufthavn er Palm Springs International Airport, som ligger 4 miles øst for centrum.