Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Pittsburg

Find den bedste pris på biludlejning i Pittsburg ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Pittsburg. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Pittsburg guide

Billeje Pittsburg

Biludlejning Pittsburg

Pittsburgh er placeret i den amerikanske stat Pennsylvania, og er en by med omkring 320.000 indbyggere (2010). To floder løber sammen på midten (Allegheny og Monongahela) til dannelse af store Ohio River. Pittsburgh flod havn er en af ​​Amerikas mest vigtigt.

Pittsburgh distrikt har i 200 år været en af ​​de vigtigste, når det kommer til produktion af jern og stål – og byen er faktisk ofte blevet kaldt “Steel City”. Stadig gør sværindustri meget af Pittsburg økonomi.

Byen blev grundlagt i 1764, efter at briterne havde erobret en fransk fort på stedet – og opkaldt efter den britiske premierminister William Pitt den Allerede i 1787 byen fik sin første universitet – University of Pittsburgh.

Pittsburgh har mange kulturelle institutioner, herunder Heinz Hall (Pittsburgh Symphony Orchestra) og Benedum Center (Pittsburgh Opera). Også en række af byens museer er et besøg værd – for eksempel “Carnegie Museum of Natural History” – herunder dinosaur skeletter og Art Museum “Carnegie Museum of Art.” Byen har også et museum for den verdenskendte pop kunstner Andy Warhol.

En turist attraktioner, der er specielt rettet mod børn og unge, den populærvidenskabelige “The Carnegie Science Center.”

Ellers er et besøg i Botanisk Have i Schenley Park stærkt anbefales. Her er der også forskellige kunstudstillinger i drivhuset kompleks.

Den nærmeste lufthavn er Pittsburgh International Airport, der ligger 30 miles vest for centrum.