Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Portland Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Portland Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Portland Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Portland Lufthavn guide

Billeje Portland Lufthavn

Biludlejning Portland Lufthavn

Portland International Airport (PDX) er placeret i staten Oregon, omkring 19 miles nordøst for downtown Portland.

Lufthavnen åbnede første gang i 1940, og har flere gange i årenes løb blevet udvidet og moderniseret. I dag Portland Airport ene terminal bygning med 5 puljer: A, B, C, D og E. Hal D, der anvendes til internationale flyvninger.

Lufthavnen betjener 14 millioner passagerer om året (2011). omkring 13 flyselskaber har direkte flyvninger herfra til de mange destinationer i USA . Derudover er der direkte fly fra Portland Airport til Tokyo , Hawaii, Amsterdam og Anchorage (Alaska).

Der er gode offentlige faciliteter i lufthavnen, som er hjemsted for 22 restauranter, cafeer og snackbarer. Hertil kommer, butikker, kontantautomater, valutaveksling, gratis trådløs internetadgang, konference og information tæller.

Transportmuligheder fra lufthavnen ind til centrum består af bus, taxi eller tog (Tri-Met, Red Line). Hvis du ønsker at leje en bil i Portland, har en række internationale biludlejningsselskaber i lufthavnen dets tilknyttede selskaber – herunder Avis, Enterprise, Hertz og National.