Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Reno

Find den bedste pris på biludlejning i Reno ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Reno. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Reno guide

Billeje Reno

Biludlejning Reno

Reno er beliggende ved foden af ​​det berømte bjergkæde Sierra Nevada i den amerikanske stat Nevada, og har omkring 225.000 indbyggere (2011).

Reno begyndte sin udvikling mod en urban landsby i midten af ​​1800-tallet, herunder på grund af opdagelsen af ​​guld i de nærliggende bjerge. Det skabte en guldfeber, som dog ikke varede så længe – men længe nok til afvikling var forholdsvis store. Nogle år senere blev det konstateret, at sølv, og minedrift blev etableret – noget, der viste sig at være langt mere indbringende.

Ellers Reno primært kendt som “The Biggest Little Town i verden” – og er berømt for sine mange spillecasinoer. Reno konkurrerer der med en anden by i Nevada, nemlig den endnu mere berømte Las Vegas. Ry som en by af spillere, kombineret med nogle – af amerikanske standarder – meget liberale skilsmisse love, har givet byen et ry som en moralsk “flosset”.

Reno er meget bedre end sit rygte, og byen er også et uddannelsescenter i Nevada – og har medtaget statens ældste universitet, University of Nevada – som blev etableret i 1864.Desuden Reno et naturligt udgangspunkt for at besøge de vidunderlige ski faciliteter, der er blevet etableret i bjergene i de tilstødende områder.

Der er to lufthavne i Reno: Reno – Tahoe International Airport ligger 6 km sydøst for byen, og Reno Stead Lufthavn. Denne er placeret 19 miles nordvest for downtown.