Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Salt Lake City

Find den bedste pris på biludlejning i Salt Lake City ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Salt Lake City. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Salt Lake City guide

Billeje Salt Lake City

Biludlejning Salt Lake City

Salt Lake City er hovedstaden i staten Utah, og er placeret ved Jordanfloden – ikke langt fra søen Great Salt Lake. Byen ligger i en stor dal i Rocky Mountains området – ca. 1400 m

Salt Lake City har en befolkning på 189.000, mens hovedstadsområdet har en befolkning på 1,1 millioner (2011). Højeste bjerg i området er Twin Peaks – som måler 3454 meter.

Salt Lake City var vært for Vinter-OL i 2002. Byen er et vigtigt trafikknudepunkt, og det kommercielle centrum, og har en alsidig industri.

Salt Lake City blev grundlagt i 1847 og har siden været centrum for mormonkirken. Ca. 51% af byens indbyggere tilhører den religiøse samfund af mormoner og i området “Temple Square” er en række turistattraktioner. Her er eksempel Salt Lake Templet, som er mormonismen vigtigste tempel fra 1893, et historisk museum dedikeret til det religiøse samfund samt “The Mormon Tabernacle” fra 1867 – hjemsted for den berømte kor “Tabernacle Choir”.

Andre attraktioner i byen omfatte City Hall fra 1894, at regeringen bygget staten “Utah State Capitol” fra 1912, de Fine Arts “Utah Museum of Fine Arts” – med udstillinger af national og international kunst, videnskab, kunst og teknologi museum “Leonardo” og skulptur park “Gilgal”.

Byen har ellers en zoologisk have, et planetarium, en militær museum og et naturhistorisk museum.

Salt Lake City International Airport ligger 12 miles vest for centrum.