Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje San Antonio

Find den bedste pris på biludlejning i San Antonio ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i San Antonio. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

San Antonio guide

Billeje San Antonio

Biludlejning San Antonio

San Antonio ligger i det sydlige USA , og er den næststørste by i staten Texas.Byen ligger på San Antonio River – omkring 300 miles vest for Houston. San Antonio er den 7. største by i USA, og har 1,3 millioner indbyggere (2011). Hvis det skønnes hovedstadsområdet befolkning stiger til 2,2 mio.

San Antonio er en vigtig uddannelsesmæssig og kommercielle centrum og en transport hub. Byen forventer at være en af ​​Amerikas mest attraktive byer, og er et populært turistmål. San Antonio modtager omkring 20 millioner besøgende om året.

Byen tilbyder en række bevarede historiske bygninger – herunder den spanske Guvernørens Palads fra 1749 og San Antonio-katedralen fra 1731.

En stor turistattraktion i San Antonio Alamo – en national historisk monument, hvor “Battle of the Alamo” fandt sted i 1836. Bygningen her var oprindelig en mission station fra 1700-tallet, og i dag huser et museum.

Andre attraktioner i byen omfatte “Sea World of Texas” – hvor du kan opleve den delfin show, San Antonio Museum of Art – med udstillinger af latinamerikansk folkemusik kunst og den smukke promenade “Paseo del Rio” langs floden i downtown. Det er også populære barer, restauranter og butikker – og området er undertiden blot kaldet “River Walk”.

Byen er ellers en transport museum, en botanisk have, zoologisk park, en japansk have og vand park “Splash Town” – med både bølgebassin og vandrutsjebaner.

San Antonio International Airport ligger 13 miles nord for centrum.