Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje San Diego

Find den bedste pris på biludlejning i San Diego ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i San Diego. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

San Diego guide

Billeje San Diego

Biludlejning San Diego

San Diego er placeret i den amerikanske stat Californien, ikke langt fra grænsen til Mexico , og er en by med omkring 1,3 millioner indbyggere (2010).I hele byområdet er hjemsted for ca. 3 mio.

Byens havn betragtes som en af ​​de bedste og vigtigste i Californien, og det er også en af ​​søværnets flåde baser. San Diego har også nogle fremstilling, herunder i fly og missiler produktion og elektronik.

Dens historie begyndte en dag i 1602, da en spansk opdagelsesrejsende landede og kaldte stedet San Diego efter Saint Didakus. Den officielle grundlæggelse ikke forekomme indtil 1769 – også under ledelse af spanierne. San Diego tabte imidlertid sin status i 1852, efter mange års mexicansk herredømme – men byen blev derefter genopbygget af amerikanerne 5 km længere sydpå – og ind i en periode med stærk vækst.

San Diego tilbyder en række smukke turistattraktioner – herunder to af de mest berømte zoologiske haver, “San Diego Zoo” og “San Diego Wild Animal Park.” Endvidere er der et afsnit af forlystelsespark kæde “Sea World” i byen.

Desuden kendt San Diego for sine mange strande, herunder Coronado Beach, Ocean Beach, Mission Beach, Pacific Beach, La Jolla og Del Mar Beach.

Balboa Park er også en populær destination. Det er den største offentlige grønne område i San Diego, og dækker et areal på 4,9 km ². Inkluderet i parken er også en række kulturinstitutioner og museer. Balboa Park blev etableret i 1868 og er beliggende nær San Diego Zoo. Også nævnte Mission Bay Park – den største menneskeskabte vandland i USA . Det kan tilbyde en bred vifte af aktiviteter i forbindelse med vand og store vandrestier og legeområder for børn.Omkring 15 millioner besøgende deltager Mission Park årligt.

Den nærmeste lufthavn er San Diego International Airport, som ligger ca. 5 km nordvest for byen.