Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Sanford

Find den bedste pris på biludlejning i Sanford ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sanford. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sanford guide

Billeje Sanford

Biludlejning Sanford

Sanford er en by i den amerikanske stat Florida – og det administrative centrum i grevskabet Seminole County. Befolkningen er omkring 54.000 (2010). Hvis hele hovedstadsområdet med befolkningen stiger til 2 millioner.

Turismen er en vigtig industri i Sanford, og flere af de moderne byens gader – især i hovedgaden i First Street – der er en række af antikke butikker, restauranter og kunstgallerier. Hvis du ønsker en anden form for shopping, kan du for eksempel besøger “The Seminole Town Center” lige vest for centrum. Det er en af ​​Floridas største indkøbscentre.

Ellers Sanford en by, der har investeret massivt på kultur – og jazzkoncerter i Magnolia Square er meget populær. Det samme er de månedlige gadefester, tiltrække folk til byen fra hele Florida. Også den ugentlige “landbrugerens marked” hver lørdag morgen, tiltrækker mange besøgende.

Blandt attraktionerne ellers de mange smukke parker er nævnt, samt den charmerende River Walk ved bredden af ​​Lake Monroe, som er et paradis for løbere og vandrere. Populære turistattraktioner er også “The Central Florida Zoo og Botanisk Have,” Kunstgallerier “galleri på First”, “Jeanine Taylor Folkekunst” og “River House Pottery” – samt amtet museum “Museum of Seminole County History” – hvor udstillingerne kan lære mere om områdets historie.

Den nærmeste lufthavn er Orlando Sanford International Airport, ligger 7 miles nordøst for centrum Sanford.