Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Seattle

Find den bedste pris på biludlejning i Seattle ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Seattle. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Seattle guide

Billeje Seattle

Biludlejning Seattle

Seattle er den største by i det nordvestlige USA , og er placeret på en forholdsvis smal stribe land mellem Puget Sound og Lake Washington på Stillehavet.Byen ligger i den amerikanske stat Washington – 155 miles syd for grænsen til   Canada .Byen har omkring 600.000 indbyggere (2010), men man tager det hele hovedstadsområdet, befolkningstilvækst til ca. 3,3 mio.

Seattle økonomi har gennem hele sin historie været knyttet til fiskeriet, og er stadig en af ​​Amerikas vigtigste fiskerihavne her. Desuden har Seattle stor industriel aktivitet, såsom omfatter skibsbygning og fly. Desuden hovedkvarter Microsoft her.

Seattle blev grundlagt i 1853, og modtog en stærk opblomstring i slutningen af ​​århundredet – primært fordi byen så fået sin egen jernbane, og på grund af de store guldfund i Alaska. Byen er opkaldt efter den indiske høvding Seathl, der blev født i dette område i slutningen af ​​1700-tallet. Seattle er også en af ​​de amerikanske byer, hvor mange norske indvandrere bosatte sig. Dette afspejles i “Nordic Heritage Museum”, der ligger i den nordlige del af byen.

Seattle tilbyder et rigt og varieret kulturliv, og flere musikalske genrer knyttet til byen. Blandt andet opstod den såkaldte “grunge” musik her, som er knyttet til den verdensberømte Seattle bands som Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden og Alice in Chains. Endvidere blev rock legende Jimi Hendrix født i Seattle.

Byens mest berømte bygninger – og vartegn – tårnet Space Needle, bygget til verdensudstillingen i 1962. Space Needle er en af ​​Seattles højeste bygning på 185 meter, og omfatter en populær udsigtsplatform og en roterende restaurant. Også populære Seattle monorail spor blev bygget til World Fair.

En anden stor attraktion i byen er Pike Place Market, som årligt besøges af mere end 10 millioner mennesker. Her er der båse herunder solgt kunsthåndværk, fisk, grøntsager, brød og kød – og ikke mindst souvenirs.

Den nærmeste lufthavn er Seattle – Tacoma International Airport, der ligger cirka 23 miles syd for centrum.